Verhuur

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van biertaps, wijn-en cocktail barren, koelkasten, statafels, stoelen, glaswerk en meer. Onderstaand een kleine foto impressie. Voor meer informatie of een prijsopgaaf kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier.

Heineken Blade huren bij Slijterij Frans Muthert

Heineken Blade

De Heineken Blade is geschikt voor 8 liter vaten Heineken en een feestje van 10 – 20 personen.

Heineken Cooltap 10 
Deze tap is geschikt voor 10 liter vaten Heineken en een feestje van 15-20 personen.

Heineken Cooltap 30 
Deze tap is geschikt voor zowel de Heineken 10 liter vaten als voor de Heineken 30 liter vaten en past perfect bij een feestje van 20-40 personen.

Grolsch biertap 
Deze tap is geschikt voor zowel de Grolsch 19,5 liter vaten als voor de Grolsch 30 liter vaten en past perfect bij een feestje van 20-30 personen.

Warsteiner biertap 
Deze tap is geschikt voor diverse bier vaten en merken en past perfect bij een feestje van 20-40 personen.

Watergekoelde taps met buffet en spoelbak

Deze taps zijn ideaal voor de wat grotere feesten en partijen en hiervoor zijn allerlei soorten bier leverbaar in verschillende inhoudsmaten, zoals Lage Landen Pilsener 20-,30- en 50 liter vaten, Amstel 30- en 50 liter vaten, Heineken 10-, 20-, 30- en 50 liter vaten, Grolsch 19,5-, 30- en 50 liter vaten, Warsteiner 20-, 30- en 50 liter vaten.

Bieren van de tap

Wij leveren onder meer Heineken, Amstel, Grolsch, Warsteiner en Lage Landen Pilsener. Deze zijn verkrijgbaar (per merk verschillend) in 10, 15, 19,5, 20, 30 en 50 liter fusten.

Koelkasten

Perfect voor het koelen van grotere hoeveelheden wijn en frisdrank, kratjes bier en/of hapjes. De koelkasten zijn ingebouwd in een aluminium frame en staan op wieltjes waardoor deze makkelijk te verplaatsen zijn. De afgebeelde variant is ook verkrijgbaar in een model dat half zo groot is. Deze past ook onder een bar of buffet.

Heineken Koelkasten te huur bij Slijterij Frans Muthert

Retour van niet aangebroken flessen/fusten

Wij leveren alle dranken voor feesten e.d. Alle volle, niet-aangebroken, flessen nemen wij retour.

Statafels, barkrukken, glaswerk
Verder verhuren wij ook statafels (incl. hoezen) en kunt u bij ons nu ook barkrukken huren! Het gebruik van glaswerk, parasols en dienbladen is gratis.

Frans Muthert Cocktail Stand

Cocktail/wijn bar

Op aanvraag kunt u bij ons ook een cocktail/wijn bar incl. bartender/sommelier huren. Deze is in diverse groottes leverbaar en naar wens samen te stellen en kunt u ook combineren met een workshop cocktails maken of een wijnproeverij.