likeur

NIEUW: Knoalster Itjeboie!

De Knoalster Itjeboie is een aardbeien likeur op basis van verse Hollandse aardbeien. Een lokale specialiteit van Slijterij Frans Muthert gebotteld op 15% in een 50cl fles. Lekker als likeurtje, in cocktails, over ijs, etc. Vanaf nu verkrijgbaar in de winkel!

 

Frans Muthert Knoalster Itjeboie Aardbeien Likeur

NIEUW: Santocci Limoncello

Onlangs hebben we een nieuwe limoncello opgenomen in ons assortiment. De onweerstaanbare Limoncello van Santocci wordt op traditionele wijze gemaakt van citroenschillen afkomstig van citroenen met het beste vruchtvlees. Deze Limoncello wordt gebotteld op 28% alcohol en is mild en zoetzuur met een uitgesproken citroensmaak. Door de perfecte balans van alcohol en suikerwater is de smaak en afdronk zeer plezierig en mild! Geniet van deze limoncello door hem puur te drinken of verwerk hem in een lekkere frisse cocktail!

Santocci Limoncello Cocktail

Tags:

Nieuw in ons assortiment!!

De lekkerste peren likorette uit Kroatie! Drink hem puur of mix hem met bijvoorbeeld prosecco of gin.

Krusko peren likorette uit Kroatie

Zivjeli!

NIEUW: Sayah Spekkoeklikeur

Sayah - Spekkoek likeur

SAYAH; Ambachtelijk gemaakt volgens geheim familierecept met de authentieke smaak van echte spekkoek. Waarbij het net als goede spekkoek gaat om de nuances, de speciale zorg en de aandacht verkregen tijdens de bereiding. Met als resultaat de verfijnde en gelaagde volle smaak van deze eigenwijze transparante likeur. SAYAH kan puur gedronken worden, met ijs of gemixt en is heerlijk na een Aziatische maaltijd.

SAYAH heeft als enige likeur, de unieke smaak van spekkoek! Wanneer u SAYAH drinkt, dan proeft u de aangename smaak van vloeibare cake , gecombineerd met gebrande suiker en de kruidige warme smaak van kaneel, kruidnagel, kardemom met een vleugje nootmuskaat. In de afdronk treft u tonen aan van anijs en echte vanille.

SAYAH is vanaf nu bij ons in de winkel verkrijgbaar!

 

Tags:

Binnenkort verwacht: Knoalster Duo!

Een volle, zachte likeur met de smaak van sinaasappel en pure chocola. Met 24% alcohol een mooie en makkelijk drinkbare likeur. Ook ideaal om als kado te geven!

Knoalster Duo, exclusief bij uw topSlijter Frans Muthert!

Abonneren op likeur